13 september 2017 – Belle Bonnet bij Stichting Pinkmama Event

Op 13 september zal Belle Bonnet aanwezig zijn bij de aftrap van Stichting Pinkmama!

Stichting Pinkmama… een geweldig initiatief, van Marion Reefs en Marlies Verstappen-Muijsers, waar Belle Bonnet graag zijn steentje aan wil bijdragen!

Ter gelegenheid van de aftrap van Stichting Pinkmama gaat er op woensdag 13 september een Pinkmama Event plaatsvinden bij Hotel/Restaurant Riche, Steenstraat 51 te Boxmeer van 19.30 u. tot 22.30 u. Tijdens dit Event wordt Pinkmama officieel gelanceerd en kunnen lotgenoten én hun naasten kennismaken met Pinkmama. Tevens wordt er aandacht gegeven aan alles wat er rondom het ziek zijn bij komt kijken, van haarwerken, protheses, mutsjes, hulp op emotioneel vlak, maar ook aan schoonheidsspecialistes, nagelstylisten, notarissen en kindercoaches. Dus alles waar je mee te maken krijgt als je geconfronteerd wordt met bortskanker.

Het doel van deze avond is om lotgenoten én hun naasten de mogelijkheid te bieden om in een ongedwongen sfeer kennis te laten maken met regionale bedrijven/voorzieningen (regio  Nijmegen-Venlo-Uden)en waar ze voor allerlei informatie terecht kunnen.

 

Share this postDe waardering van www.bellebonnet.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 105 reviews.