fbpx
chemo mutsje

Belle Bonnet ondersteunt IPSO inloophuizen met ‘Huis in Actie’ via het KWF

De IPSO inloophuizen hebben het financieel erg zwaar op dit moment.  Covid-19  trok een grote streep door evenementen en goede doelen acties. Hierdoor werd er geen geld opgehaald, terwijl de kosten voor de huizen niet stopte. Bij sommige inloophuizen staat het water aan de lippen.

Ieder jaar steunt Belle Bonnet een goed doel waarbij wij eenmalig een bedrag doneren. Dit jaar doneren wij elke maand aan een IPSO inloophuis. KWF organiseert ‘Huis in Actie’ en biedt de inloophuizen hiermee een platform om geld binnen te halen. Hier werkt Belle Bonnet graag aan mee. Via www.huisinactie.nl doneert Belle Bonnet iedere maand aan een ander inloophuis.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is KWF-Inactievoor-RGB.png
  • Facebook
  • Pinterest

Bij de IPSO inloophuizen kan iedereen terecht die te maken krijgt met kanker.
Ontmoet andere mensen met kanker en hun naasten. Normaal mag je zonder afspraak naar binnen lopen voor een kop koffie of thee maar op dit moment op afspraak vanwege corona. Praat met lotgenoten die begrijpen wat jij meemaakt en wat je voelt. De inloophuizen zijn een plek waar je je verhaal kwijt kunt, waar je informatie krijgt of meedoet aan activiteiten. Dagelijks staan vele vrijwilligers klaar.

Belle Bonnet vindt het belangrijk dat dit mooie werk niet verloren gaat. Daarom steunen wij de IPSO inloophuizen en vragen aandacht voor ze.
Ook jij kunt een steentje bijdragen aan al het liefdevolle werk van de inloophuizen. Doe simpelweg een donatie of organiseer een leuke actie waarmee je geld inzamelt voor de IPSO inloophuizen.

Dus kom ook in actie en doneer via http://www.huisinactie.nl/  een bedrag, hoe klein ook…alle hulp is welkom, voor een inloophuis naar jouw keuze!

Ipso
  • Facebook
  • Pinterest
Voor mensen geraakt door kanker

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1515 reviews.

Pin It on Pinterest

Share This