fbpx

Wat zijn we trots met onze mooie pagina in de prachtige Oncologie Special Anton van het Maasstad Ziekenhuis en stichting OOK .


Het Maasstad Ziekenhuis heeft samen met Stichting OOK al vaker op Wereldkankerdag activiteiten georganiseerd voor mensen met kanker. En op deze dag kwamen dan ziekenhuis, stichtingen, organisaties, patiënten en naasten samen om met elkaar van gedachten te wisselen. Door dit samenzijn weten ziekenhuis en stichting OOK hoe patiënten met kanker en hun naasten beter ondersteund kunnen worden.
Helaas is het dit jaar niet mogelijk in verband met COVID-19 om samen te komen. Juist nu is het voor veel mensen met kanker een extra moeilijke periode. Zij zijn nu nog kwetsbaarder
en door een verminderd sociaal contact kunnen ze minder steun ervaren dan voorheen.
Het persoonlijke contact met de zorgverleners en vrijwilligers is minimaal en de Patiënten ervaren daardoor een tekort aan praktische tips, adviezen, lotgenotencontact en ervaringen van andere patiënten.
Het magazine de “Anton” is bedoeld voor mensen met kanker en hun naasten. Het Maasstad Ziekenhuis en Stichting OOK hopen dat het hun troost bied en voor verbinding zorgt omdat dit momenteel niet elders gerealiseerd kan worden. Door deze informatie te geven zorgt het ervoor dat de lezer weet waar de juiste hulp geboden wordt.
In het magazine komt van alles aan bod zoals werk, sociaal,zingeving, voeding en vermoeidheid. Zo word op een mooie manier aan de patiënten van het Maasstad Ziekenhuis getoont wat er in hun ziekenhuis en omgeving is aan ondersteunende zorg.

Een kijkje nemen in het online Magazine de Anton? klik op de volgende link: https://fliphtml5.com/akpq/yjzg

Op pagina 27 vind je de advertentie van Belle Bonnet

  • Facebook
  • Pinterest

Het magazine wordt verstrekt in het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam en is gratis mee te nemen. Deze zal o.a. komen te liggen op de poliklinieken en op verpleegafdelingen van het oncologisch centrum.

Met dank aan:

.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest
  • Facebook
  • Pinterest

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1515 reviews.

Pin It on Pinterest

Share This