fbpx
Borstkanker Symposium

8 oktober a.s. staat BelleBonnet op het BorstkankerSymposium met een mooie collectie mutsjes, petten en hoeden. En we zijn trots om donateur te mogen zijn van dit geweldig initiatief !!

bks-logo-200
  • Facebook
  • Pinterest

Borstkankersymposium 2016

Je staat er niet alleen voor.

 

 

8 oktober 2016 vindt de tweede editie plaats van het Borstkankersymposium in Kasteel de Vanenburg in Putten. Het thema van 2016 is: Late gevolgen van borstkanker.

Over de late gevolgen van borstkanker.

Een op de zeven vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Ook bij mannen komt deze vorm van kanker in toenemende mate voor. Steeds meer mensen overleven borstkanker en leven daarna lang(er) door. De mogelijke gevolgen van de behandeling van borstkanker op de lange termijn worden daardoor ook meer zichtbaar. Sommige klachten ontstaan al tijdens de behandeling, andere treden soms pas jaren na de behandeling op. Het Borstkankersymposium staat dit jaar in het teken van ‘De late gevolgen van borstkanker’. Deelnemers betalen slechts € 15 voor het programma, parkeren, lunch, koffie/thee en een consumptiemunt voor de borrel. Tevens ontvangen deelnemers een goodiebag.

Voor informatie en tickets kijk op:     www.borstkankersymposium.nl

 

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1520 reviews.

Pin It on Pinterest

Share This