fbpx

Over Belle Bonnet


Petra Slieker - Belle Bonnet

Belle Bonnet

Speciaal voor jou ontwerp en maak ik mooie, zachte en comfortabele mutsjes voor als je te maken krijgt met haarverlies en kaalheid door ziekten zoals o.a. Alopecia en kanker of door de behandelingen als chemo – en radiotherapie.

Het is al erg genoeg dat je te maken krijgt met het verliezen van je haar. Daarom maak ik met zorg en liefde, fijn zittende mutsjes die ook erg hip en modieus zijn! Pas als de mutsjes getest en 100% goed zijn, komen ze in de verkoop!

Petra Slieker

Kijkje achter de schermen!

Bekijk de video eens om een kijkje te nemen achter de schermen van Belle Bonnet!

We laten je in de video het proces zien van stoffeninkoop tot verzending van het product.

Het Begin

Enige jaren geleden werd ik door een goede vriendin van mijn zus gevraagd voor haar een slaapmuts te maken. Zo’n ouderwetse, met een lange punt . Zij was ziek en wilde graag haar hoofd s’nachts lekker warm houden, maar dan wel in stijl!!
Ik ben aan de slag gegaan. Het werd een zwart wit gestreepte, met onderaan een mooi hartje, symbool voor de liefde die je zo hard nodig hebt als je ziek bent.

Na dit model volgde er meer verschillende mutsjes, wikkelmutsen, hippe basismutsen enz. En zo werden we beiden enthousiast, zij vanwege het prettige draagcomfort en de hippe uitstraling, en ik, omdat ik mijn creativiteit zo op een mooie manier kon uitdragen.

Zo zijn er uiteindelijk een aantal leuke modelletjes ontstaan en heeft Monique ze allemaal getest op DRAAGCOMFORT en mij gestimuleerd hier vooral mee door te gaan en te proberen zoveel mogelijk mensen blij te maken met zo’n fijne comfortabele hippe muts.

Eigen Atelier


De mutsen worden handmatig vervaardigd in eigen atelier!

Door het gemis van je haar, mis je ook volume onder je mutsje. Daarom zijn de mutsjes van BelleBonnet zo ontworpen en gemaakt van DUBBELZIJDIGE STOF, dat ze juist meer “volume” geven! Dus meer VROUWELIJKHEID!

Mijn mutsjes maak ik van comfortabele, lekker zittende zachte stoffen zoals viscose en katoen. Deze bestaan uit natuurlijke cellulose (= basisstof van alle plantaardige vezels) en hebben een hoog vocht-opnemend vermogen. Doordat je hoofdhuid bij haaruitval en kaalheid, door bijvoorbeeld chemokuur of alopecia, gauw geïrriteerd raakt, zijn deze mutsjes zo ontworpen dat er geen knellende banden/elastieken of naden aanwezig zijn. Ook labeltjes worden daardoor niet aan de binnenzijde verwerkt.

Heb je trouwens nog speciale wensen…een elegante muts voor een bijzondere gelegenheid? Geheel op maat en kleur gemaakt? Laat het mij weten.

Ik help je graag…

Petra

De waardering van www.bellebonnet.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1190 reviews.