Hippe comfortabele mutsen voor volwassenen en kinderen

Gastenboek

Wilt u ook uw ervaring delen?

Stuur ook uw bericht in via het formulier onderin!

  • Super tof door de chemo heen!

Voor de start van de chemo heb ik een aantal mutjes besteld bij Belle Bonet. Ik was al zo blij dat ik deze site heb gevonden: geen ongemakkelijke pruik meer voor mij en geen hoofddeksel waarvan je al op kilometer afstand ziet: ” Die heeft het…”.  Petra heeft super mooie mutsjes en een coole spijkerpet voor me gemaakt. We konden kiezen uit allerlei kleurtjes en stofjes.

Binnen een paar dagen ga ik mijn haar verliezen en kan dan bij elke kledingstuk een comfortabele en hippe muts uitzoeken.  Super blij met Belle Bonnet!

 

19 september 2017 - Simone

Aankoop Mutsjes

Heel tevreden met de aankoop van twee mutsjes, mijn zusje vond ze erg mooi en aangenaam van materiaal om te dragen.

Extra compliment voor de service: ik werd persoonlijk teruggebeld toen er iets niet helemaal goed ging! Dat waardeer ik ten zeerste!

Er zullen zeker nieuwe mutsjes worden aangekocht.

Vriendelijke groet,

Helen Roymans

 

18 augustus 2017 - Helen Roymans uit Sittard

Superblij met mijn muts!

Ik was al een hele tijd op zoek naar een ander soort mutsje dan de mutsen die overal te krijgen zijn. Toen ik deze site zag, wist ik meteen dat deze hippe mutsen precies waren waar ik naar op zoek was. Gezien mijn leeftijd (24) kon ik wel iets ‘anders’ gebruiken. Het pakketje werd de dag na bestelling al geleverd. Toen ik het doosje open deed, wist ik niet wat ik zag. Zo’n leuke versiering! De muts was nog zachter en fijner dan verwacht. Voelt zo heerlijk aan op mijn hoofd en supermakkelijk te knopen. Bedankt, ik ben er superblij mee!

 

3 augustus 2017 - Lisa Slenders uit Hoensbroek

Wat een keuze!!

Wat een keuze hebben jullie! 5 fleurige mutsjes aangeschaft …Zo ontzettend blij mee! Voor elke outfit een bijpassend mutsje. Wat extra aandacht aan de make-up en zo voel ik me zelfverzekerd!!

Liefs  Karin

2 augustus 2017 Karin Panis uit IJmuiden

Snelle levering en hele leuke mutsjes!

Super levering! Leuke mutsjes, zitten heel lekker en geven mij zelfvertrouwen de komende tijd. Heel hartelijk dank hiervoor! Een aanrader voor iedereen!

 

29 juni 2017 - Gerda van den Bos Westra uit Alteveer

Uw naam

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld