fbpx
Nachtrust

Investering voor een goede nachtrust; het slaapmutsje

Na een lange dag kruip je lekker onder de wol, trek je de dekens om je heen en laat je je hoofd rusten op je kussen. Naast eten en drinken is slaap is één van onze eerste levensbehoeftes. Daarom hebben wij bij Belle Bonnet voor jou het slaapmutsje voor een comfortabele nachtrust. In dit artikel vertellen we je graag meer.

Belang van nachtrust

Wanneer jij midden in je ziekteperiode zit, kunnen wij ons voorstellen dat je overspoelt wordt met emoties. Een goede nachtrust is daarom ook zo belangrijk voor jou en een slaapmutsje kan hiervoor waardevolle toevoeging zijn. Je lichaam sterkt namelijk door voldoende slaap aan en dat is nodig om de behandelingen te kunnen doorstaan. Daarnaast spoel je je hersenen tijdens het slapen als het ware schoon. Emoties van de dag kunnen dan goed verwerkt worden en dat zorgt voor meer rust bij het opstaan.

Warmte creëren

Wat draagt een slaapmutsje dan bij? Tijdens het slapen verliest je hoofd veel warmte zodra je haren zijn uitgevallen. Je lichaamstemperatuur zakt sowieso al in je slaap. Wanneer er geen haar meer is om als ‘isolatie’ te werken, wordt er nog minder lichaamswarmte binnen gehouden. Je krijgt het dus sneller koud. En dat straalt automatisch ook uit naar de rest van je lichaam. Nu kun je natuurlijk nog meer onder de dekens kruipen. Maar met een slaapmuts behoud je meer en langer de warmte vast.

Comfortabele keuze

Als je ervoor kiest om een slaapmuts aan te schaffen, is comfort ook belangrijk. Het mutsje moet bijvoorbeeld niet gaan irriteren of steeds afglijden. Bij Belle Bonnet bieden wij prettige slaapmutsjes aan. Nieuw in onze collectie zijn de Sleepwell Soft mutsjes. Deze mutsjes zijn gemaakt van éxtra zacht biologisch katoen. De stof is rekbaar, waardoor de mutsjes goed aansluiten om je hoofd. Nog een extra tip om ervoor te zorgen dat de muts echt goed blijft zitten: schaf een satijnen kussensloop aan. Hierdoor ontstaat er minder wrijving. Investeren in een goede nachtmuts is net zo waardevol als een mutsje voor overdag. Wil jij graag een goede indruk krijgen? Neem gerust een kijkje op onze website. Zowel voor een nachtmutsje als verdere hoofdbedekkingen hebben wij een ruim aanbod!

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1539 reviews.

Pin It on Pinterest

Share This