fbpx

Retourneren & Ruilen

Retourvoorwaarden

Belle Bonnet doet er alles aan om kwaliteitsmutsjes te maken. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat, in de situatie die zich nu aandient, je iets zoekt waar jij je goed bij voelt en dat je eerst wilt kijken of dat het nieuwe mutsje  bij je past en  comfortabel zit. Blijkt het je niet te staan of lekker te zitten, dan kan het artikel altijd geretourneerd of geruild worden. **Jij als klant hebt het recht producten binnen 30 dagen na ontvangst, te retourneren conform de wet “kopen op afstand”!** Wil je de gehele bestelling retourneren (herroepingsrecht), dan wordt  het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten aan jou teruggestort (binnen 14 dagen na aanmelding retourzending).De kosten voor retourzending naar Belle Bonnet zijn wel voor rekening voor jou als klant.

** Uitgezonderd onze Face & Body Crème en artikelen van de SALE !

Retourvoorwaarden:

Helaas kunnen wij, vanwege de hygiëne, de huidverzorgingsproducten waaronder onze Face & Body Crème niet retour nemen! 

Let wel op, bij de volgende zaken kunnen de mutsjes niet terug worden genomen:

  1. de mutsjes mogen niet gewassen zijn
  2. de mutsjes mogen niet gedragen zijn.(uiteraard wel passen)
  3. de mutsjes mogen niet ruiken naar nare geurtjes als bijv. die van huisdieren of sigarettenrook.
  4. de mutsjes mogen niet ruiken naar deodorant, parfum of andere aromatische geurtjes.
  5. de mutsjes mogen niet beschadigd zijn. Ook niet gekreukt of gevouwen(hoeden)zijn.
  6. de mutsjes mogen niet vuil zijn en/of (make-up)vlekken hebben.
  7. de labeltjes/kaartjes mogen niet van de mutsjes zijn geknipt.
  8. de mutsjes moeten vrij zijn van losse haartjes en/of huidschilfertjes
  9. mutsjes die op maat zijn gemaakt of zijn afgeprijsd worden niet teruggenomen

Voor retourneren of ruilingen eerst contact met ons opnemen vóór je iets terug stuurt . Anders kan je zending helaas niet in behandeling worden genomen. Dit kan via het invullen van het (klik op volgende link) retourformulier. Het te retourneren item moet uiterlijk binnen 30 dagen door Belle Bonnet ontvangen zijn.

De retourzending goed verpakken (liefst in originele verpakking)en zo dat de mutsjes niet kreuken. Ook graag de pakbon meezenden waarop is aangegeven welke items retour komen (anders weten wij niet van wie de retourzending afkomstig is).

De retourzending dient te worden verstuurd naar:

Belle Bonnet
Oploseweg 24
5825 HN Overloon, Nederland.

Frankeren retourzending
De kosten voor het retour zenden naar Belle Bonnet komen voor je eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. Je dient het pakketje voldoende te frankeren, anders kan Belle Bonnet ze niet ontvangen en crediteren. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Ruiling en terugbetaling
Zodra de retour artikelen zijn ontvangen, beoordeeld en verwerkt, wordt het bedrag binnen 14 dagen (na aanmelding retourzending) op je rekening teruggestort. Als je iets wilt ruilen neemt Belle Bonnet de kosten van het toesturen van de nieuwe artikelen (eenmalig!)voor haar rekening. Vermeld wel  op het retourformulier welke item(s) je retour wilt ontvangen. Je ontvangt een e-mail zodra een ruiling wordt verstuurd of een terugbetaling is verwerkt.

Belangrijk: wanneer je kiest voor Achteraf Betalen en je bestelling wordt volledig geretourneerd, kunnen de betaalkosten á € 2,95 hiervoor helaas niet  terug betaald worden! Wil je geen betaalkosten, kies dan voor een betaalmethode die gratis is.

De waardering van www.bellebonnet.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1293 reviews.