fbpx

Retourneren & Ruilen

Retourvoorwaarden

 Belle Bonnet doet er alles aan om kwaliteits mutsjes te maken. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat , in deze situatie die zich nu aandient, je iets zoekt waar jij je goed bij voelt en dat je eerst wilt kijken of dat het nieuwe mutsje  bij je past en  comfortabel zit. Blijkt het je niet te staan of lekker te zitten, dan kan het artikel altijd geretourneerd of geruild worden. *

*Uitgezonderd producten uit de categorie huidverzorging.

Jij als klant hebt het recht producten  te retourneren conform de wet “kopen op afstand”! Wanneer je hier gebruik van wilt maken ben je verplicht dit binnen 14 dagen na ontvangst van de producten aan ons kenbaar te maken *Je kunt dit doen door het invullen van het (klik op volgende link) retourformulier. Het te retourneren item moet uiterlijk binnen 14 dagen door Belle Bonnet ontvangen zijn. Wil je de gehele bestelling retourneren (herroepingsrecht), dan wordt  het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort (binnen 14 dagen na aanmelding retourzending)op je rekening waarmee je de desbetreffende bestelling hebt betaald! Voorwaarde is dat wij de producten dan wel ontvangen hebben. De kosten voor retourzending naar Belle Bonnet zijn  voor rekening voor jou als klant.

Als je iets wilt ruilen neemt Belle Bonnet de kosten van het toesturen van de nieuwe artikelen (eenmalig!)voor haar rekening. Vermeld wel  op het retourformulier welke item(s) je retour wilt ontvangen. Je ontvangt een e-mail zodra een ruiling wordt verstuurd of een terugbetaling is verwerkt.

 

Retourvoorwaarden *:

Let op, bij de volgende zaken kunnen de mutsjes niet terug worden genomen:

  1. de mutsjes mogen niet gewassen zijn.
  2. de mutsjes mogen niet gedragen zijn.(uiteraard wel passen)
  3. de mutsjes mogen niet ruiken naar nare geurtjes als bijv. die van huisdieren of sigarettenrook.
  4. de mutsjes mogen niet ruiken naar deodorant, parfum of andere aromatische geurtjes.
  5. de mutsjes mogen niet beschadigd zijn.
  6. de mutsjes mogen niet vuil zijn en/of (make-up)vlekken hebben.
  7. de labels/kaartjes mogen niet van de mutsjes zijn geknipt.
  8. de mutsjes moeten vrij zijn van losse haartjes en/of huidschilfertjes.
  9. mutsjes die op maat zijn gemaakt worden niet teruggenomen. 

De retourzending goed verpakken (liefst in originele verpakking)en de pakbon toevoegen waarop is aangegeven welke items retour komen (anders weten wij niet van wie de retourzending afkomstig is).

De retourzending dient te worden verstuurd naar:

Belle Bonnet
Oploseweg 24
5825 HN Overloon, Nederland.

Frankeren retourzending
De kosten voor het retour zenden naar Belle Bonnet komen voor je eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. Je dient het pakketje voldoende te frankeren, anders kan Belle Bonnet ze niet ontvangen en crediteren. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert. 

Belangrijk: wanneer je kiest voor Achteraf Betalen en je bestelling wordt volledig geretourneerd, kunnen de betaalkosten á € 2,95 hiervoor helaas niet  terug betaald worden! Wil je geen betaalkosten, kies dan voor een betaalmethode die gratis is.

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1504 reviews.

Pin It on Pinterest