fbpx

Veilig Betalen

Onze betaalmogelijkheden

Alle betalingen lopen via de beveiligde server van onze betaalpartner Stichting Mollie Payments.

Betaalmogelijkheden:

Nederland Overige landen
Gratis
Gratis Gratis
 – Gratis
 Overboeking/ bankopdracht* Gratis Gratis
Gratis Gratis
 Achteraf Betalen € 2,95  € 2,95

*bij een overboeking via de bank kan de verzending een vertraging oplopen van 1-4 werkdagen.

 Betaling

1.  Bij een betaling via een overboeking per bank, Ideal, Master/Visa card, PayPal of Bancontact/Mister Cash (Belgie) wordt er altijd vooraf betaald. De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan(of anders afgesproken). Wanneer de bestelling niet binnen 7 dagen is voldaan, zal deze worden geannuleerd en worden de bestelde artikelen weer terug in de winkel geplaatst.

2. Als u kiest voor Klarna Achteraf Betalen ( mogelijk in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Finland), word u bestelling direct verzonden zonder dat u een betaling heeft gedaan . U kunt nu achteraf betalen via Klarna bank, en u heeft dan 14 dagen de tijd om uw factuur te betalen. U krijgt een e-mail met de betaalgegevens via Klarna. Dus niet overmaken op het rekeningnr van Belle Bonnet! Voor deze optie betaald u wel € 2,95 aan transactiekosten.

3. In geval van wanbetaling van u als klant heeft Belle Bonnet behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan u als klant kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.

Belangrijk: wanneer je kiest voor Achteraf Betalen en je bestelling wordt volledig geretourneerd, kunnen de betaalkosten á € 2,95 hiervoor helaas niet terug betaald worden! Wil je geen betaalkosten, kies dan voor een betaalmethode die gratis is.

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1515 reviews.

Pin It on Pinterest