Hippe comfortabele mutsen voor volwassenen en kinderen

Voorwaarden

Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden Belle Bonnet.

 

1 Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Belle Bonnet en de klant.
1.2 Belle Bonnet heeft ten alle tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.
1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

 

2 Prijzen en Aanbiedingen
2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.
2.2 Belle Bonnet is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.
2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

 

3 Betaling
3.1 Betaling vindt plaats middels vooruit betaling via overboeking per bank of giro, Ideal, creditcard, PayPal of Bancontact/Mister Cash (Belgie).
3.2 Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.
3.3 Wanneer de bestelling niet binnen 7 dagen is voldaan, zal deze worden geannuleerd en worden de bestelde artikelen weer terug in de winkel geplaatst.

 

4 Verzendkosten/verpakkingskosten
4.1 De verzendkosten bedragen € 4,95 euro per bestelling binnenland. Bestelling > € 80,00 worden gratis verzonden!

4.2 Bij ruilen/ retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant.
4.3 Bij een ruiling zal Belle Bonnet éénmalig de verzendkosten op zich nemen van het opnieuw te versturen artikel.

4.4 Bij bestellingen vanuit het buitenland gelden uiteraard andere tarieven. Deze verzendingen bedragen dan € 12,50 per bestelling.

5 Levering
5.1 Belle Bonnet besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan  PostNL. BelleBonnet is daardoor ook niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van pakketjes.
5.2 Belle Bonnet streeft ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen(mits op voorraad) , na ontvangst van de betaling, bij u te laten bezorgen. Maar altijd uiterlijk binnen 7 werkdagen!
5.3 Belle Bonnet zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren. Belle Bonnet heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.
5.4 Belle Bonnet is niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

 

6 Annuleren
6.1 Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt nadat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. U kunt deze annulering bevestigen per mail.
6.2 Bij het annuleren van een betaalde bestelling of een artikel uit een bestelling worden de volgende administratiekosten in rekening gebracht bij de klant: a) € 0,50 bij het annuleren van een artikel uit een bestelling. b) € 1,00 bij het annuleren van een gehele bestelling.

7 Ruilen en Retourneren
7.1 Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren.
7.2 De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant. (onvoldoende gefrankeerde en rembours zendingen worden niet geaccepteerd)
7.3 Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

a. Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als u hier voorafgaand ( binnen een termijn van 14 dagen), via e-mail, melding van gemaakt heeft aan Belle Bonnet via  info@bellebonnet.nl. Indien Belle Bonnet hiermee akkoord gaat, ontvangt u een akkoordbevestiging per email. Let op, zonder deze akkoordbevestiging is retourneren niet mogelijk.
b. Na de termijn van 14 dagen kan er niet meer retour gezonden worden, en is de koop definitief.
c. Na ontvangst van de retourzending, zal het orderbedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen (of zoveel mogelijk eerder) overgemaakt worden op het door u opgegeven bank/giro nummer.
d. De klant blijft tot ontvangst van de goederen bij Belle Bonnet verantwoordelijk voor de artikelen. Let op: retourzenden geldt niet voor artikelen uit de uitverkoop.
e. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen,  ongewassen, onbeschadigd en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.
f. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.
g. Bij ruiling van een artikel neemt Belle Bonnet eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

 

8 Wasvoorschrift
De artikelen dienen gewassen te worden op 30ºC. Gelieve de mutsjes niet in de droger te doen. Belle Bonnet is niet aansprakelijk voor schade aan de artikelen door, te heet wassen, strijken, te drogen in de droger en/of te bleken.

 

9 Garantie en Aansprakelijkheid
Belle Bonnet is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Belle Bonnet is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Belle Bonnet worden aangepast.

 

10 Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Belle Bonnet. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer en voor risicobeheer.

 

11 Copyright beeld- en tekstmateriaal
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

 

Voor vragen, klachten en opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, WhatsApp, e-mail of via het contactformulier.