Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Belle Bonnet.

1 Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Belle Bonnet en de klant.
1.2 Belle Bonnet heeft ten alle tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.
1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

2 Prijzen en Aanbiedingen
2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.
2.2 Belle Bonnet is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.
2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

3 Betaling

3.1 Betaling vindt plaats middels vooruit betaling via overboeking per bank, Ideal, Master/Visa card, PayPal of Bancontact/Mister Cash (Belgie).
3.2 Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan(of anders afgesproken).
3.3 Wanneer de bestelling niet binnen 7 dagen is voldaan, zal deze worden geannuleerd en worden de bestelde artikelen weer terug in de winkel geplaatst.

3.4 U als klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

3.5 In geval van wanbetaling van u als klant heeft Belle Bonnet behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan u als klant kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.

4 Verzendkosten/verpakkingskosten
4.1 De verzendkosten bedragen € 4,95 euro per bestelling binnenland. Bestelling > € 80,00 worden gratis verzonden(binnen  Nederand en België)!

4.2 Bij ruilen/ retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant.
4.3 Bij een ruiling zal Belle Bonnet éénmalig de verzendkosten op zich nemen van het opnieuw te versturen artikel.

4.4 Bij bestellingen vanuit het buitenland gelden uiteraard andere tarieven. Deze verzendingen bedragen dan € 12,50 per bestelling.

5 Levering
5.1 Belle Bonnet besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan  PostNL. BelleBonnet is daardoor ook niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van pakketjes.
5.2 Belle Bonnet streeft ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen , na ontvangst van de betaling, bij u te laten bezorgen. Is deze termijn niet haalbaar, dan wordt er direct contact met u opgenomen!
5.3 Belle Bonnet zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren. Belle Bonnet heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.
5.4 Belle Bonnet is niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

6 Annuleren
6.1 Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt nadat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. U kunt deze annulering bevestigen per mail.
6.2 Bij het annuleren van een betaalde bestelling of een artikel uit een bestelling worden de volgende administratiekosten in rekening gebracht bij de klant: a) € 0,50 bij het annuleren van een artikel uit een bestelling. b) € 1,00 bij het annuleren van een gehele bestelling.

7 Ruilen en Retourneren

Belle Bonnet doet er alles aan om kwaliteitsmutsjes te maken. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat , in deze situatie die zich nu aandient, je iets zoekt waar jij je goed bij voelt en dat je eerst wilt kijken of dat het nieuwe mutsje  bij je past en  comfortabel zit. Blijkt het je niet te staan of lekker te zitten, dan kan het artikel altijd geretourneerd of geruild worden.

U als klant heeft het recht producten binnen 14 dagen na ontvangst, te retourneren conform de wet “kopen op afstand”! Wilt u de gehele bestelling retourneren (herroepingsrecht)), dan wordt  het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort (binnen 14 dagen na aanmelding retourzending)op uw bankrekening of PayPal account! De kosten voor retourzending naar Belle Bonnet zijn wel voor rekening voor u als klant

Retourvoorwaarden:

Let wel op, bij de volgende zaken kunnen de mutsjes niet terug worden genomen:

 1. de mutsjes mogen niet gewassen zijn
 2. de mutsjes mogen niet gedragen zijn.(uiteraard wel passen)
 3. de mutsjes mogen niet ruiken naar nare geurtjes als bijv. die van huisdieren of sigarettenrook.
 4. de mutsjes mogen niet ruiken naar deodorant, parfum of andere aromatische geurtjes.
 5. de mutsjes mogen niet beschadigd zijn.
 6. de mutsjes mogen niet vuil zijn en/of (make-up)vlekken hebben.
 7. de labels/kaartjes mogen niet van de mutsjes zijn geknipt.
 8. de mutsjes moeten vrij zijn van losse haartjes en/of huidschilfertjes
 9. mutsjes die op maat zijn gemaakt of zijn afgeprijsd worden niet teruggenomen

Voor retourneren of ruilingen eerst contact met ons opnemen vóór je iets terugstuurt. Anders kan je zending helaas niet in behandeling worden genomen. Dit kan via het invullen van het (klik op volgende link)retourformulier. Het te retourneren item moet uiterlijk binnen 14 dagen na de bedenktijd termijn van 14 dagen door Belle Bonnet ontvangen zijn.

De retourzending goed verpakken (liefst in originele verpakking)en moet een kopie of de originele factuur bevatten waarop is aangegeven welke items retour komen (anders weten wij niet van wie de retourzending afkomstig is).

De retourzending dient te worden verstuurd naar:

Belle Bonnet
Oploseweg 24
5825 HN Overloon, Nederland.

Frankeren retourzending
De kosten voor het retour zenden naar Belle Bonnet komen voor je eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. Je dient het pakketje voldoende te frankeren, anders kan Belle Bonnet ze niet ontvangen en crediteren. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Ruiling en terugbetaling
Zodra de retour artikelen zijn ontvangen, beoordeeld en verwerkt, wordt het bedrag binnen 14 dagen (na aanmelding retourzending) op je rekening teruggestort. Als je iets wilt ruilen neemt Belle Bonnet de kosten van het toesturen van de nieuwe artikelen (eenmalig!)voor haar rekening. Vermeld wel  op het retourformulier welke item(s) je retour wilt ontvangen. Je ontvangt een e-mail zodra een ruiling wordt verstuurd of een terugbetaling is verwerkt.

8 Wasvoorschrift
De artikelen dienen gewassen te worden op 30ºC. Gelieve de mutsjes niet in de droger te doen. Belle Bonnet is niet aansprakelijk voor schade aan de artikelen door, te heet wassen, strijken, te drogen in de droger en/of te bleken.

9 Garantie en Aansprakelijkheid
Belle Bonnet is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Belle Bonnet is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Belle Bonnet worden aangepast.

Klachtenregeling

 1. Belle Bonnet beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
 2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Belle Bonnet, nadat u als klant de gebreken heeft geconstateerd.
 3. Bij Belle Bonnet ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Belle Bonnet binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u als klant een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
 4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
 5. Bij klachten dient u als klant zich allereerst te wenden tot Belle Bonnet. Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (nl), deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
 6. Een klacht schort de verplichtingen van Belle Bonnet niet op, tenzij Belle Bonnet schriftelijk anders aangeeft.
 7. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door Belle Bonnet, zal Belle Bonnet naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

10 Privacy beleid Belle Bonnet 
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 27 december 2017

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Belle Bonnet. U dient zich ervan bewust te zijn dat Belle Bonnet niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Belle Bonnet respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten zoals in de meeste gevallen om een bestelling plaatsen, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de bestelling juist te kunnen verwerken.. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Belle Bonnet of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Belle Bonnet of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Belle Bonnet of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Belle Bonnet
Oploseweg 24
5825H N Overloon, Netherlands
T +31 6 522 74 554
E info@bellebonnet.nl

11 Copyright beeld- en tekstmateriaal
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

De waardering van www.bellebonnet.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 19 reviews.