fbpx
pakketje voor chemo mutsjes e

We begrijpen dat je nu liever niet de deur uitgaat of alleen voor het hoognodige. De behandelingen als chemo – en radiotherapie gaan in de meeste gevallen gewoon door en ook bij alopecia wacht jouw haar niet met uitvallen tot deze crisis voorbij is. Hiervoor hebben wij Corona maatregelen getroffen.

Daarom doen wij ons uiterste best om jouw bestelling zo snel, en veilig mogelijk te verzenden.  Speciaal in deze moeilijke tijd verzenden wij al onze mutsjes in brievenbusdoosjes (binnen Nederland) Ook al heb je meerdere mutsjes besteld, ook dan ontvang je deze veilig in de brievenbus.(tot 1-7-2020)

Onze Corona maatregelen bij verzendingen:

  • Bij een grote bestelling krijg je 2 of meer doosjes in de bus. De extra verzendkosten nemen wij voor onze rekening (tot 1-7-2020)!
  • Bij onze Belgische klanten word er wel aangebeld. De postbezorger legt het pakketje voor je deur en neemt, als je de deur opent, een veilige afstand. Na je goedkeuring tekent hij/zij voor ontvangst (het pakketje word 2 x aangeboden voor het geval jij niet thuis bent).

Ik hoop dat mijn Voorjaars – Zomercollectie met nieuwe fleurige en comfortabele chemo mutsjes jou een beetje doen opvrolijken in deze lastige tijd.

Verder wens ik jou heel veel kracht en liefde toe !

  Liefs Petra

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1539 reviews.

Pin It on Pinterest

Share This