Headband – Fantasy Black

7.50

Uitverkocht
Sale

Headband – Fantasy Black

7.50

Producten uit de SALE mogen niet geretourneerd worden!

Draag jij graag zwart maar vind dat als hoofdbedekking net iets te donker, dan is deze chemo hofdband wellicht iets voor jou. De taupe/ grijs kleurige elegante print op een zwarte ondergrond maakt de hoofdband iets minder hard en zal ook je gezicht wat zachter omlijsten.  Zo kun jij toch je favoriete kleur blijven dragen en als je er ook nog eens je favoriete kleur lipstick bij draagt kun je helemaal jezelf zijn!

Uitverkocht

Categorie:

Classy, Fashionable en Elegant, dat zijn de kenmerken van onze chemo hoofdband. Door de hoofdband te combineren met een basis chemo mutsje vorm je een Turban en creëer je  extra veel volume. Ga je voor een  stijlvolle uni kleur of  kies je juist voor een mooie print? Door te variëren met verschillende hoofdbanden krijg je steeds een andere look.

De brede hoofdband vormt plooitjes om je hoofd en/of chemo mutsje heen en zorgt ervoor dat je hoofd er niet plat uitziet wanneer je je haar moet missen door bijvoorbeeld chemobehandelingen of alopecia (areata of frontale fibroserende alopecia)

Ze zijn gemaakt van viscose tricot, zijn rekbaar, eenvoudig om je hoofd of mutsje te schuiven en sluiten mooi aan zonder te knellen.

Je hoofdband mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger!