Headband – Pebbles Terra

14.95

Headband – Pebbles Terra

14.95

Deze superzachte chemo hoofdband met bruin en oranje tinten zal je gezicht weer laten stralen wanneer deze door behandelingen wat bleker is. Je ogen zullen oplichten van het subtiele oranje op de warme grijze ondergrond. Aarde tinten staan centraal dit seizoen en met deze mooie hoofdband kom jij zeker goed voor de dag!

Categorie:

Classy, Fashionable en Elegant, dat zijn de kenmerken van onze chemo hoofdband. Door de hoofdband te combineren met een basis chemo mutsje vorm je een Turban en creëer je  extra veel volume. Ga je voor een  stijlvolle uni kleur of  kies je juist voor een mooie print? Door te variëren met verschillende hoofdbanden krijg je steeds een andere look.

De brede hoofdband vormt plooitjes om je hoofd en/of chemo mutsje heen en zorgt ervoor dat je hoofd er niet plat uitziet wanneer je je haar moet missen door bijvoorbeeld chemobehandelingen of alopecia (areata of frontale fibroserende alopecia)

Ze zijn gemaakt van viscose tricot, zijn rekbaar, eenvoudig om je hoofd of mutsje te schuiven en sluiten mooi aan zonder te knellen.

Je hoofdband mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger!