Headband – Pebbles Wine red

14.95

Headband – Pebbles Wine red

14.95

Chemohoofdbanden dragen pas echt fijn wanneer zij gemaakt zijn van superzachte natuurlijke stoffen. Als ze dan ook nog eens een superleuk kleurtje en printje hebben hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je er niet hip en comfortabel bijloopt. Je wilt je tenslotte zelfverzekerd blijven voelen. Met deze chemo hoofdband gaat dat zeker lukken!

Categorie:

Classy, Fashionable en Elegant, dat zijn de kenmerken van onze chemo hoofdband. Door de hoofdband te combineren met een basis chemo mutsje vorm je een Turban en creëer je  extra veel volume. Ga je voor een  stijlvolle uni kleur of  kies je juist voor een mooie print? Door te variëren met verschillende hoofdbanden krijg je steeds een andere look.

De brede hoofdband vormt plooitjes om je hoofd en/of chemo mutsje heen en zorgt ervoor dat je hoofd er niet plat uitziet wanneer je je haar moet missen door bijvoorbeeld chemobehandelingen of alopecia (areata of frontale fibroserende alopecia)

Ze zijn gemaakt van viscose tricot, zijn rekbaar, eenvoudig om je hoofd of mutsje te schuiven en sluiten mooi aan zonder te knellen.

Je hoofdband mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger!