Headband – Spirit Brown

14.95

Headband – Spirit Brown

14.95

Daar waar je kapsel normaal laat zien wat jouw stijl is, kun je dat ook met deze superzachte chemo hoofdband. Prachtige natuurtinten verwerkt  in een superzacht stofje dat heerlijk comfortabel draagt.Een basismutsje met deze  elegante hoofdband vormen samen een chique setje dat zo fijn aanvoelt dat je hem liever niet meer afzet. Draagcomfort gegarandeerd!

Categorie:

Classy, Fashionable en Elegant, dat zijn de kenmerken van onze chemo hoofdband. Door de hoofdband te combineren met een basis chemo mutsje vorm je een Turban en creëer je  extra veel volume. Ga je voor een  stijlvolle uni kleur of  kies je juist voor een mooie print? Door te variëren met verschillende hoofdbanden krijg je steeds een andere look.

De brede hoofdband vormt plooitjes om je hoofd en/of chemo mutsje heen en zorgt ervoor dat je hoofd er niet plat uitziet wanneer je je haar moet missen door bijvoorbeeld chemobehandelingen of alopecia (areata of frontale fibroserende alopecia)

Ze zijn gemaakt van viscose tricot, zijn rekbaar, eenvoudig om je hoofd of mutsje te schuiven en sluiten mooi aan zonder te knellen.

Je hoofdband mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger!