Sportive Cap – Denim

55.95

Sportive Cap – Denim

55.95

Deze chemopet met stoere denim kleur zal ook jou niet misstaan en mag dus eigenlijk niet ontbreken in jouw garderobe. Een top keuze voor als je te maken krijgt met haarverlies.

De fijne sportieve chemopetten van Belle Bonnet zijn heerlijk zacht en super comfortabel. Ze sluiten mooi aan om je hoofd en bedekken de natuurlijke haargrens. Daarin onderscheidt deze chemo hoofdbedekking zich van gewone petten en hoofddeksels. Ze zijn gemaakt van een dunne katoenen french terry. Deze jogging/sweaterstof met een lichte stretch zorgt ervoor dat je pet goed blijft zitten, ook als het eens wat harder waait.

De petten, die speciaal ontworpen zijn voor je kale hoofd, zijn heerlijk warm in de winter en koel op de warmere zomerdagen. De klep beschermd je ogen tegen de zon, dus ideaal voor een wandeling, een fietstocht of tijdens het sporten. Ze zijn dubbelzijdig gemaakt en hebben geen storende naden, stiksels en labeltjes aan de binnenkant die je gevoelige hoofdhuid kunnen irriteren.

Wij hanteren één maat die geschikt is voor elke gemiddelde hoofdmaat van 54 t/m 58 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Als extra styling kun je er ook nog een leuk sjaaltje om heen wikkelen om zo weer een andere look te creëeren

De pet mag je gewoon wassen op 30 graden. Ook de klep kan daar tegen! liever niet in de droger.

Materiaal; Binnen- en Buitenkant 100% katoenen jogging/french terry