Basic Chemo mutsje – Dark Chocolate

37.95

Basic Chemo mutsje – Dark Chocolate

37.95

Donker bruin is een kleur die past bij vrijwel elke outfit. Het is een warme, chique en tegelijkertijd stoere kleur en iets minder hard als zwart. Mooi bij denim, elegant bij beige, stylish bij alle natuurtinten. Zeker weten dat jij iets in je garderobe hebt waar dit basic chemo mutsje bij zal passen!

 

Deze charmante basis chemomutsjes van Belle Bonnet zijn vrouwelijk, eenvoudig op te zetten en heerlijk comfortabel voor als je te maken krijgt met haarverlies door chemo of alopecia. Ze worden dubbelzijdig gemaakt van superzachte viscose tricot stof en hebben zodoende geen storende naden, stiksels en labeltjes aan de binnenkant die je gevoelige hoofdhuid kunnen irriteren.  Deze comfortabele mutsjes bedekken de natuurlijke haargrens en sluiten mooi aan zonder te knellen.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Deze mutsjes vormen ook de basis voor onze Chemo Turbans. Samen met een hoofdband uit onze categorie accessoires creëer je een stylish elegante hoofdbedekking met extra veel volume.

Je mag de mutsjes wassen in de wasmachine op 30 graden maar stop ze liever niet in de droger!

Materiaal; 100 % viscose tricot