Basic Chemo Mutsje – Pebbles Terra

38.95

Basic Chemo Mutsje – Pebbles Terra

38.95

Dit superzachte basis chemo mutsje met bruin en oranje tinten zal je gezicht weer laten stralen wanneer deze door behandelingen wat bleker is. Je ogen zullen oplichten van het subtiele oranje op de warme grijze ondergrond. Aarde tinten staan centraal dit seizoen en met dit chemo mutsje kom jij zeker goed voor de dag!

 

Deze charmante basis chemomutsjes van Belle Bonnet zijn vrouwelijk, eenvoudig op te zetten en heerlijk comfortabel voor als je te maken krijgt met haarverlies door chemo of alopecia. Ze worden dubbelzijdig gemaakt van superzachte viscose tricot stof en hebben zodoende geen storende naden, stiksels en labeltjes aan de binnenkant die je gevoelige hoofdhuid kunnen irriteren.  Deze comfortabele mutsjes bedekken de natuurlijke haargrens en sluiten mooi aan zonder te knellen.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Deze mutsjes vormen ook de basis voor onze Chemo Turbans. Samen met een hoofdband uit onze categorie accessoires creëer je een stylish elegante hoofdbedekking met extra veel volume.

Je mag de mutsjes wassen in de wasmachine op 30 graden maar stop ze liever niet in de droger!

Materiaal; 100 % viscose tricot