Basic Chemo Mutsje – Pebbles Wine Red

38.95

Basic Chemo Mutsje – Pebbles Wine Red

38.95

Chemomutsjes dragen pas echt fijn wanneer zij gemaakt zijn van superzachte natuurlijke stoffen. Als ze dan ook nog eens een superleuk kleurtje en printje hebben hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je er niet hip en comfortabel bijloopt. Je wilt je tenslotte zelfverzekerd blijven voelen. Met dit basic chemo mutsje gaat dat zeker lukken!

 

Deze charmante basis chemomutsjes van Belle Bonnet zijn vrouwelijk, eenvoudig op te zetten en heerlijk comfortabel voor als je te maken krijgt met haarverlies door chemo of alopecia. Ze worden dubbelzijdig gemaakt van superzachte viscose tricot stof en hebben zodoende geen storende naden, stiksels en labeltjes aan de binnenkant die je gevoelige hoofdhuid kunnen irriteren.  Deze comfortabele mutsjes bedekken de natuurlijke haargrens en sluiten mooi aan zonder te knellen.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Deze mutsjes vormen ook de basis voor onze Chemo Turbans. Samen met een hoofdband uit onze categorie accessoires creëer je een stylish elegante hoofdbedekking met extra veel volume.

Je mag de mutsjes wassen in de wasmachine op 30 graden maar stop ze liever niet in de droger!

Materiaal; 100 % viscose tricot