Basic Chemo Mutsje – Graphic Brique

38.95

Basic Chemo Mutsje – Graphic Brique

38.95

Dit basis chemo mutsje met eigentijdse print is een echte eyecatcher, laat jezelf zien met dit veelkleurige chemomutsje. Het mutsje voor haarverlies bij chemo of alopecia  is perfect afgewerkt aan de binnenkant zonder schurende naden en stiksels dus optimaal draagcomfort gegarandeerd!

Deze charmante basis chemomutsjes van Belle Bonnet zijn vrouwelijk, eenvoudig op te zetten en heerlijk comfortabel voor als je te maken krijgt met haarverlies door chemo of alopecia. Ze worden dubbelzijdig gemaakt van superzachte viscose tricot stof en hebben zodoende geen storende naden, stiksels en labeltjes aan de binnenkant die je gevoelige hoofdhuid kunnen irriteren.  Deze comfortabele mutsjes bedekken de natuurlijke haargrens en sluiten mooi aan zonder te knellen.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Deze mutsjes vormen ook de basis voor onze Chemo Turbans. Samen met een hoofdband uit onze categorie accessoires creëer je een stylish elegante hoofdbedekking met extra veel volume.

Je mag de mutsjes wassen in de wasmachine op 30 graden maar stop ze liever niet in de droger!

Materiaal; 100 % viscose tricot