Black-Scarf Ellen

37.95

Black-Scarf Ellen

37.95

Beschrijving

Onze chemo sjaalmutsjes, zijn een combinatie van een chemo nachtmutsje en een leuke hippe sjaal.

Het voordeel is dat je eindeloos kunt combineren met allemaal verschillende doekjes. Zo kun je bij elke outfit een bijpassend setje creëren. En, zonder sjaaltje is het mutsje uitermate geschikt om ‘s nachts te dragen!  In de categorie  “sjaaltjes en accessoires” vind je nog veel meer leuke losse sjaaltjes, zodat je met één basismutsje en meerdere sjaaltjes eindeloos kunt combineren!

Comfortabel mutsje voor de nacht.

Wist je dat je via je hoofdhuid de meeste warmte verliest? En aangezien je met je hoofd boven de lakens uitkomt kan je hoofd flink afkoelen tijdens je slaap. Dat gaat ten koste van je nachtrust. Met onze sleepwell nachtmutsjes hou je deze warmte vast! Het mutsje sluit goed aan en heeft nauwelijks plooien die kunnen irriteren wanneer je er op ligt.

Aan de binnenkant zit één hele dunne stiknaad. Deze naad zul je niet voelen omdat de stof er lichtjes  omheen krult, zodat het stiksel je hoofdhuid niet raakt.

Verder zitten er geen labeltjes of vervelende elastiekjes aan de binnenkant!

Onze chemomutsjes voor de nacht zijn gemaakt van 100% viscose tricot, en door de rekbaarheid geschikt voor elke hoofdmaat.

 

Materiaal; Mutsje, 100% viscose tricot. Sjaaltje, 100% katoen-viscose!

( inclusief Sjaaltje )