Sleepwell – Ivory

26.95

Sleepwell – Ivory

26.95

Categorie:

Comfortabel mutsje voor de nacht.

Wist je dat je via je hoofdhuid de meeste warmte verliest? En aangezien je met je hoofd boven de lakens uitkomt kan je hoofd flink afkoelen tijdens je slaap. Dat gaat ten koste van je nachtrust. Met onze sleepwell mutsjes hou je deze warmte vast! Het mutsje sluit goed aan en heeft nauwelijks plooien die kunnen irriteren wanneer je er op ligt.

Er zitten geen irriterende naden, labeltjes of vervelende elastiekjes aan de binnenkant!

Overdag kun je er nog een sjaal omheen wikkelen. Als je deze dan eerst door de lus haalt kan de sjaal niet afglijden! Je kunt je mutsje zo altijd aanpassen aan je outfit of aan je gemoedstoestand. Ook als je in het ziekenhuis ligt, of een keer liever je bed niet uit wilt of uit kunt/mag komen, kun je je mutsje toch middels een leuke sjaal, mooi opfleuren!

Onder de categorie “accessoires” vind je alle  losse sjaaltjes! Ook vind je onder deze categorie onze satijnen kussenslopen. Mocht het zo zijn dat je mutsje, ondanks dat deze goed aansluit, toch afglijdt, dan kan dit kussensloop er aan bij dragen dat het mutsje beter blijft zitten!

Onze chemo mutsjes voor de nacht zijn gemaakt van 100% viscose tricot, en door de rekbaarheid geschikt voor elke hoofdmaat.

Ze zijn vochtregulerend, koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Kortom, een musthave voor als je het even zonder haar moet doen!

( exclusief sjaaltje)