Sleepwell – Stars

21.95

Sleepwell – Stars

21.95

Dit donker blauwe slaapmutsje met witte sterretjes draagt heel comfortabel en zorgt voor een goede nachtrust door je  kale hoofd heerlijk warm  te houden wanneer je je haar verloren hebt door chemo of alopecia!

Categorie:

De meeste warmte verlies je via de hoofdhuid, niet gek dus dat je het ‘s nacht goed koud kunt krijgen wanneer je je haar door chemo of alopecia verliest. Om de warmte vast te houden is een fijn zittend slaapmutsje dus geen overbodige luxe. Een nachtmutsje moet daarentegen wel comfortabel zijn zodat je nachtrust niet verstoord wordt.

Daarom zijn onze chemo slaapmutsjes gemaakt zonder storende naden, labeltjes en elastieken aan de binnenkant, sluiten ze goed aan zodat er geen onnodige plooitjes ontstaan die kunnen irriteren. De sleepwell mutsjes bedekken de volledige haargrens en hebben één maat die geschikt is voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Check dan eens bij hoofdmaat meten hoe je het beste je hoofd kunt opmeten!

De chemoslaapmutsjes van Belle Bonnet zijn gemaakt van katoen en /of viscose met elastan. Ze zijn koel in de zomer en behaaglijk in de winter

Mocht je mutsje steeds afschuiven tijdens het draaien in je slaap, probeer dan eens een satijnen kussensloop. Doordat deze kussensloop glad is zal je mutsje beter blijven zitten. Bovendien verlicht het eventuele haarpijn doordat de stof glad is en minder aan je hoofd (haar) trekt.