Chemo Turban – Dark Chocolate

47.90

Chemo Turban – Dark Chocolate

47.90

Donker bruin is een kleur die past bij vrijwel elke outfit. Het is een warme, chique en tegelijkertijd stoere kleur en iets minder hard als zwart. Mooi bij denim, elegant bij beige, stylish bij alle natuurtinten. Zeker weten dat jij iets in je garderobe hebt waar deze chemo turban bij zal passen!

 

Een chemo turban van Belle Bonnet is een combinatie van een mutsje uit onze collectie “basic chemo mutsjes” en een losse “chemo hoofdband”. Je zet het mutsje op en schuift de hoofdband er eenvoudig om heen. Op deze manier krijg je extra veel volume door de vele plooitjes van de hoofdband. Ook heb je altijd de mogelijkheid om verschillende hoofdbanden om je mutsje te dragen voor steeds een andere look. Ook een voordeel is dat de chemo turban aan de voorkant niet rond loopt maar mooi in een puntje.

De chemo turbans hebben  allemaal één maat, passen iedereen met een gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm,  hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en bedekken de natuurlijke haargrens.

Je mag je mutsje wassen op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger.

Materiaal;  100% viscose tricot