Chemo Turban – Fantasy Black

49.90

Chemo Turban – Fantasy Black

49.90

Draag jij graag zwart maar vind dat als hoofdbedekking net iets te donker, dan is deze chemo turban wellicht iets voor jou. De taupe/ grijs kleurige elegante print op een zwarte ondergrond maakt het mutsje iets minder hard en zal ook je gezicht wat zachter omlijsten.  Zo kun jij toch je favoriete kleur blijven dragen en als je er ook nog eens je favoriete kleur lipstick bij draagt kun je helemaal jezelf zijn!

 

Een chemo turban van Belle Bonnet is een combinatie van een mutsje uit onze collectie “basic chemo mutsjes” en een losse “chemo headband”. Je zet het mutsje op en schuift de hoofdband er eenvoudig om heen. Op deze manier krijg je extra veel volume door de vele plooitjes van de hoofdband. Ook heb je altijd de mogelijkheid om verschillende hoofdbanden om je mutsje te dragen voor steeds een andere look.

De chemo turbans hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en bedekken de natuurlijke haargrens.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Je mag je mutsje wassen op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger.

Materiaal;  100% viscose tricot