Chemo Turban – Pebbles Wine Red

49.90

Chemo Turban – Pebbles Wine Red

49.90

Chemomutsjes dragen pas echt fijn wanneer zij gemaakt zijn van superzachte natuurlijke stoffen. Als ze dan ook nog eens een superleuk kleurtje en printje hebben hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je er niet hip en comfortabel bijloopt. Je wilt je tenslotte zelfverzekerd blijven voelen. Met deze chemo turban gaat dat zeker lukken!

 

 

Een chemo turban van Belle Bonnet is een combinatie van een mutsje uit onze collectie “basic chemo mutsjes” en een losse “chemo headband”. Je zet het mutsje op en schuift de hoofdband er eenvoudig om heen. Op deze manier krijg je extra veel volume door de vele plooitjes van de hoofdband. Ook heb je altijd de mogelijkheid om verschillende hoofdbanden om je mutsje te dragen voor steeds een andere look.

De chemo turbans hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en bedekken de natuurlijke haargrens.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Je mag je mutsje wassen op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger.

Materiaal;  100% viscose tricot