Chemo Turban – Spirit Brown

49.90

Chemo Turban – Spirit Brown

49.90

Daar waar je kapsel normaal laat zien wat jouw stijl is, kun je dat ook met deze superzachte chemo turban. Prachtige natuurtinten verwerkt  in een superzacht stofje dat heerlijk comfortabel draagt. Het basismutsje met de  elegante hoofdband vormen samen een chique setje dat zo fijn aanvoelt dat je hem liever niet meer afzet. Draagcomfort gegarandeerd!

 

Een chemo turban van Belle Bonnet is een combinatie van een mutsje uit onze collectie “basic chemo mutsjes” en een losse “chemo headband”. Je zet het mutsje op en schuift de hoofdband er eenvoudig om heen. Op deze manier krijg je extra veel volume door de vele plooitjes van de hoofdband. Ook heb je altijd de mogelijkheid om verschillende hoofdbanden om je mutsje te dragen voor steeds een andere look.

De chemo turbans hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en bedekken de natuurlijke haargrens.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Je mag je mutsje wassen op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger.

Materiaal;  100% viscose tricot