Chemo Turban – Anemone Blue

49.90

Chemo Turban – Anemone Blue

49.90

Wanneer  je te maken krijgt met haarverlies verdien je een mooie zachte hoofdbedekking om je gevoelige hoofdhuid te beschermen. Hoe kun je dat beter doen dan met deze prachtige  chemo turban. Prachtige bloemen sieren dit jeansblauwe mutsje en geven jou de zachtheid die je zo nodig hebt!

Een chemo turban van Belle Bonnet is een combinatie van een mutsje uit onze collectie “basic chemo mutsjes” en een losse “chemo hoofdband”. Je zet het mutsje op en schuift de hoofdband er eenvoudig om heen. Op deze manier krijg je extra veel volume door de vele plooitjes van de hoofdband. Ook heb je altijd de mogelijkheid om verschillende hoofdbanden om je mutsje te dragen voor steeds een andere look.

De chemo turbans hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en bedekken de natuurlijke haargrens.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Je mag je mutsje wassen op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger.

Materiaal;  100% viscose tricot