Chemo Turban – Jungle

49.90

Chemo Turban – Jungle

49.90

Verschillende kleuren groen sieren deze mooie bijzondere turban en geven jou, als liefhebber van deze kleur een speelse en stoere look. De frisse en  warme tinten kunnen zowel het voorjaar als het najaar opfleuren. Een mooie tijdloze oplossing voor jou als je te maken krijgt met haarverlies!

 

Een chemo turban van Belle Bonnet is een combinatie van een mutsje uit onze collectie “basic chemo mutsjes” en een losse “chemo hoofdband”. Je zet het mutsje op en schuift de hoofdband er eenvoudig om heen. Op deze manier krijg je extra veel volume door de vele plooitjes van de hoofdband. Ook heb je altijd de mogelijkheid om verschillende hoofdbanden om je mutsje te dragen voor steeds een andere look.

De chemo turbans hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en bedekken de natuurlijke haargrens.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Je mag je mutsje wassen op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger.

Materiaal;  100% viscose tricot