Denim Colors

41.95

Denim Colors

41.95

Denim Colors, de naam zegt het al, een chemomutsje met een heleboel kleuren die heel stylish matcht met alle denim kledingstukken in je kast. Deze chemosjaal kun je op heel veel verschillende manieren dragen en hoe je hem ook mixt en matcht met je kleding, dit chemomutsje met mooie retro print in  frisse kleuren zal je hoe dan ook laten stralen!

Onze voorgevormde chemosjaals hebben het comfort van een mutsje en de elegantie van een sjaal. Met de aan het mutsje vastgestikte linten, kun je naar hartelust wikkelen, strikken of knopen voor een fashionable look. Creëer lekker veel volume bovenop, laag in de nek of van opzij en combineer naar hartelust voor de stijl die bij jou past en waarbij jij je het fijnste voelt!

Lijkt het wikkelen je lastig? Kijk dan eens naar onze instructiefilmpjes onder styling tips. Je zult merken dat het heel eenvoudig is!

Deze chemo wikkelmutsjes hebben  allemaal één maat, passen iedereen met een gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm,  hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en bedekken de natuurlijke haargrens.

Je mag je mutsje wassen op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger.

Materiaal;  100% viscose tricot