Fantasy Black

41.95

Fantasy Black

41.95

Draag jij graag zwart maar vind dat als hoofdbedekking net iets te donker, dan is dit chemomutsje wellicht iets voor jou. De taupe/ grijs kleurige elegante print op een zwarte ondergrond maakt het mutsje iets minder hard en zal ook je gezicht wat zachter omlijsten.  Zo kun jij toch je favoriete kleur blijven dragen en als je er ook nog eens je favoriete kleur lipstick bij draagt kun je helemaal jezelf zijn!

Onze voorgevormde chemosjaals hebben het comfort van een mutsje en de elegantie van een sjaal. Met de aan het mutsje vastgestikte linten, kun je naar hartelust wikkelen, strikken of knopen voor een fashionable look. Creëer lekker veel volume bovenop, laag in de nek of van opzij en combineer naar hartelust voor de stijl die bij jou past en waarbij jij je het fijnste voelt!

Lijkt het wikkelen je lastig? Kijk dan eens naar onze instructiefilmpjes onder styling tips. Je zult merken dat het heel eenvoudig is!

Deze chemo wikkelmutsjes hebben  allemaal één maat, passen iedereen met een gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm,  hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en bedekken de natuurlijke haargrens.

Je mag je mutsje wassen op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger.

Materiaal;  100% viscose tricot