Côte d’Azur

38.95

Côte d’Azur

38.95

Dit comfortabele chemo badmutsje in een chique kleur bruin hebben wij speciaal voor jou ontworpen voor als je te maken hebt met haarverlies door chemo of alopecia. Zo kun jij fijn blijven zwemmen en mag dit mutsje niet ontbreken op jouw zonvakantie!

Categorie:

De zwemmutsjes van Belle Bonnet zijn gemaakt van ander materiaal dan de  gewone chemomutsjes namelijk lycra. Lycra is een zachte stof  met elastan die ook gebruikt wordt voor badkleding.  De stof  behoudt zijn vorm wanneer deze nat wordt, neemt bijna geen vocht op en droogt veel sneller dan gewone stof.  Door de fijne  stretch sluit het zwemmutsje goed aan zonder te knellen. Deze chemo zwemmutsjes bedekken de natuurlijke haargrens en met de linten aan de achterkant kun je het mutsje op maat knopen zodat het niet afglijdt tijdens het zwemmen!

De zwemmutsjes hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en hebben één maat die geschikt is voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Materiaal; 92% lycra 8% elastan

Wasvoorschrift; Handwas of in de wasmachine op 30 graden

Vermijd de droogtrommel en laat aan de lucht drogen.