fbpx

Styling tips

 

Wikkelmuts

Een wikkelmuts is een zeer geschikte hoofdbedekking als je te  maken krijgt met haarverlies door ziekten als alopecia, psoriasis en de behandelingen van kanker door chemo en radiotherapie.

  • Door de lange linten/sjaals die vastgestikt zitten aan het mutsje, heb je veel mogelijkheden van stylen/dragen van je mutsje.
  • Je hebt de mogelijkheid om de linten vaster of losser te wikkelen/strikken, hierdoor is deze wikkelmuts voor iedere hoofdmaat geschikt.
  • Door het wikkelen van de lange linten/sjaals om je kale bolletje heen, meer volume, en dat is zeker zo fijn als je je haar moet (gaan) missen!

Stylingtip Wikkelmutsje

Onze voorgevormde chemosjaals hebben het comfort van een mutsje en de elegantie van een sjaal. Met de aan het mutsje vastgestikte linten, kun je naar hartelust wikkelen, strikken of knopen voor een fashionable look. Creëer lekker veel volume bovenop, laag in de nek of van opzij en combineer naar hartelust voor de stijl die bij jou past en waarbij jij je het fijnste voelt!

Stylingtip Turban

Een chemo turban van Belle Bonnet is een combinatie van een mutsje uit onze collectie “basic chemo mutsjes” en een losse “chemo headband”. Je zet het mutsje op en schuift de hoofdband er eenvoudig om heen. Op deze manier krijg je extra veel volume door de vele plooitjes van de hoofdband. Ook heb je altijd de mogelijkheid om verschillende hoofdbanden om je mutsje te dragen voor steeds een andere look.

Stylingtip Hoofddoekje

Deze mutsjes met een lichte stretch, kun je laag in de nek knopen of strikken. Eénmaal geknoopt, kun je het mutsje ook zó op- en afzetten. Lekker makkelijk wanneer je te moe bent, gewoon even geen zin hebt in gedoe, maar er toch mooi en stijlvol uit wilt zien. Ook zijn ze bij uitstek geschikt om te dragen onder je strohoed.

Knoop/strikinstructiefilmpjes

Knoop/wikkel instructie in 4 stappen. Klik op onderstaande link en download het Word- bestand om evt. uit te printen.

“Zo zet je een hoofdband op, je schuift hem eenvoudig om je basismutsje heen”

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1539 reviews.

Pin It on Pinterest