Veelgestelde vragen

VRAAG EN ANTWOORD:

Heeft u een vraag over onze producten, levering of garantie? Veel antwoorden kunt u vinden onder de VOORWAARDEN of onze KLANTENSERVICE.

Heeft u alsnog een vraag of is er iets niet duidelijk?…Stel uw vraag dan via  e-mail: petra@bellebonnet.nl , WhatsApp (06-52274554 toevoegen aan uw contacten) of via ons contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

OVERIGE VRAGEN:
Het kan zijn dat u een SPECIALE WENS heeft. Bijvoorbeeld u wilt een mutsje laten maken dat past bij uw kleding voor een speciale gelegenheid. Laat het mij weten en wellicht kan ik een ,enig en uniek mutsje voor u maken.Misschien wilt u iemand een mutsje cadeau geven en speciaal laten verpakken…alles is bespreekbaar!

Enkele vragen en antwoorden kunt u hier lezen:

1. Kan ik deze mutsjes de hele dag dragen?

Ja, de mutsjes zijn gemaakt van natuurlijke stoffen, zoals katoen en viscose, en zitten heel comfortabel. Verkoelend in de zomer en warm in de winter. Verder zitten er geen irriterende naden en elastieken aan de binnenkant, dus kan het mutsje makkelijk de gehele dag gedragen worden.

2. Zijn de kleuren van de mutsjes zoals op de foto’s op de website?

Ja, wij proberen de producten zo goed mogelijk te fotograferen. Toch kan het wel eens voorkomen dat de kleuren anders overkomen . U mag, bij het niet bevallen van de kleur, natuurlijk altijd ruilen(wel even een berichtje sturen natuurlijk!)

3. Hoe moet ik mijn mutsje(s) wassen/drogen?

Je mutsje(s) mag je wassen op 30-40 graden in de wasmachine.  Voor een verblijf in een steriele kamer mag je de mutsjes (bij uitzondering) wassen op 60 graden. Bij regelmatig wassen op hogere temperaturen zullen de mutsjes wel eerder slijtage sporen vertonen.

Je mag het mutsje helaas niet in de droger doen.

4. Zijn de wikkel – en strikmutsen makkelijk te strikken/knopen?

Ja, het is heel gemakkelijk om je mutsje te knopen/strikken, en je hebt verschillende mogelijkheden. Kijk naar de instructie filmpjes onder “Styling tips” of klik op strik instructie in 4 stappen….je kunt dan een Word-bestand downloaden en evt. uitprinten.

De waardering van www.bellebonnet.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 44 reviews.