fbpx
Hoofddoekjes en zomerpetten

Beschermd de zomer in met hoofddoekjes en zomerpetten

De zomer is voor velen het favoriete seizoen. Leuke uitjes, hoge temperaturen: genoeg redenen om je dagelijkse dosis vitamine D aan te vullen. Maar de uv-stralen zijn niet altijd even betrouwbaar. Zodra je last van haarverlies hebt en je hoofdhuid direct wordt blootgesteld aan de zonnestralen, kan dat best voor ongemak zorgen. De oplossing? Hoofddoekjes en zomerpetten!

Zonbescherming

Haarverlies door alopecia en chemotherapie heb je niet in de hand en dat is lastig. Het is een kwestie van proberen te accepteren. Maar naast acceptatie, is het ook belangrijk om je hoofdhuid veilig te houden. Zonbescherming is altijd belangrijk, maar voor jou al helemaal. Om een verbrande hoofdhuid en andere oneffenheden zoals pigmentvlekken te voorkomen, is er bescherming nodig. Je beschermt je hoofdhuid bijvoorbeeld door een goede zonnebrandcrème te smeren én door de juiste hoofdbekleding te dragen.

Lichaamstemperatuur op peil

Daarnaast is het opzoeken van schaduw van belang. Maar continu in de schaduw zitten of lopen, is natuurlijk niet altijd mogelijk. Wanneer je dan in de volle zon staat, krijg je het warm. Een logische reactie van je lichaam. Als de temperaturen buiten stijgen, stijgt de temperatuur in je lichaam ook. Wanneer deze te hoog wordt, vergroot je de kans op een zonnesteek. Je lichaam is te warm en te droog, je krijgt hoofdpijn, bent duizelig, zweet veel, voelt je slap en misschien moet je overgeven. Klachten die je er liever niet bij krijgt. Het dragen van een pet of hoofddoek beschermt je tegen het stijgen van lichaamstemperatuur, waardoor je de zonnesteek buiten de deur houdt.

Zachte hoofddoekjes

Bij Belle Bonnet introduceren wij daarom graag onze nieuwe zomercollectie. Deze bestaat uit speciaal ontworpen hoofddoekjes en zomerpetten bij kaalheid door chemo of alopecia. De hoofddoekjes zijn gemaakt van zachte stofjes, zodat ze fijn zitten. Daarnaast zijn er ademende stoffen gebruikt. Op die manier zweet je niet nog meer door de hoofdbedekking. Ze zitten lekker, maar wij vinden een stukje mode ook belangrijk. Je wilt je ook vrouwelijk voelen. Daarom zijn ze te vinden in allerlei printjes en kleuren.

Comfortabele petten

De zomerpetten hebben we in een klassieke kleuren sand en offwhite, waardoor ze met veel kledingstukken te combineren zijn. De stoffen zijn zacht en hebben geen storende naden of irriterende stiksels. De bescherming is optimaal. Niet alleen voor je hoofdhuid, maar ook voor je ogen! Door de klep aan de voorkant heb je ook een beetje schaduw over de rest van je gezicht.

Kijkje nemen

Ben je benieuwd naar onze collectie? Om een betere indruk te krijgen van de hoofddoekjes en zomerpetten, kun je een kijkje nemen op onze website. Daar vind je ook alle andere nodige informatie over de hoofdbedekking. Heb je vragen? Je mag altijd contact met ons opnemen.

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1539 reviews.

Pin It on Pinterest

Share This