fbpx
Zwemmuts

Bescherm je hoofdhuid tijdens het zwemmen

Badpak, zonnebrand, handdoek, tijdschrift… Vergeet je niet iets? Je wilt je hoofd natuurlijk ook goed beschermen als je te water gaat. Een hoed is onhandig en een regulier mutsje heeft veel tijd nodig voordat hij opgedroogd is. Wist je dat we bij Belle Bonnet ook zwemmutsen verkopen? We vertellen je graag meer.

Het nut

Je vraagt je misschien af of je wel een zwemmuts nodig hebt. Zo vaak ga je bijvoorbeeld niet zwemmen, of je zwemt alleen maar binnen. Maar ook dan heeft een zwemmuts zin. Ten eerste kan het helpen je zelfverzekerdheid (terug) te geven wanneer je je niet helemaal comfortabel voelt om zonder hoofdbedekking voor de dag te komen. Verder beschermt het je hoofdhuid tegen chloor of zout in het water. Wanneer je een gevoelige hoofdhuid hebt, bijvoorbeeld door chemo, dan kan dit voor irritatie zorgen. Ook houdt een badmuts het hoofd warm. Zeker als je wat langer of buiten gaat zwemmen, kan dit heel prettig zijn.

De kwaliteiten

Wanneer je naar het strand of zwembad gaat, wil je graag een mutsje dat niet schuurt of oncomfortabel wordt naarmate de uren verstrijken. Dit voorkomen we doordat we enkel werken met lycra voor onze mutsjes. Lycra, ook wel bekend onder de naam Spandex, is ontzettend rekbaar. Zo blijft je mutsje comfortabel, hoelang je ook verblijft in het water. Verder is al het stiksel zacht en zitten er geen labels die voor ongemak kunnen zorgen.

Modieus

Behalve dat een zwemmuts veel praktische voordelen heeft, zijn onze mutsjes ook nog eens heel modieus. Ze zijn goed te combineren met een leuke zomerhoed, voor extra bescherming. Ook in het water zijn de zwemmutsjes goed te combineren met je badkleding. En doordat we zoveel keuze hebben, kun je blijven afwisselen met verschillende stijlen. Neem gerust eens een kijkje!

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1539 reviews.

Pin It on Pinterest

Share This