fbpx
Juiste mutsje

Hoe kies je het juiste mutsje voor jou?

Wanneer je last hebt van haaruitval, bijvoorbeeld door alopecia of kanker, kan dit je zelfvertrouwen aantasten. Een mutsje kan dan de oplossing bieden. Bij Belle Bonnet bieden we een breed assortiment aan mutsjes in onze online winkel, zodat jij gemakkelijk vanuit huis je mutsje kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. Maar hoe kies je het juiste mutsje? We geven je tips in dit blog!

Overweeg het kleurenpalet

Bij het uitkiezen van een geschikt mutsje, raden we aan om je kledingkast onder de loep te nemen. Wat zijn kleuren waar je veel naar neigt en wat komt veel voor in je kast? Voel je je prettiger met een iets neutraler kleurenpalet, of ga je juist voor veel kleur en extravagante patroontjes? Houd je het graag in dezelfde kleurenfamilie, of vind je een beetje contrast juist wel leuk? Als je weet wat je voorkeur heeft, dan kun je kijken wat voor mutsje hier goed bij past. Je kunt natuurlijk ook voor meerdere mutsjes kiezen. Dat is fijn voor de afwisseling, of wanneer een mutsje in de was zit.

Overweeg de stijl van de muts

Nadat je hebt gekozen welke kleuren (en patronen) je aanspreken, is het goed om te kijken welke stijlen je mooi vindt. Op onze Instagram laten we verschillende manieren zien waarop je de mutsjes kunt stijlen. Met een turban geef je samen met een opzetmutsje wat meer ‘volume’ om je hoofd. De wikkelmutsjes bind je vast met een sjaaltje. Hierdoor kun je het mutsje op veel verschillende manieren dragen en heb je meer vrijheid in de draagwijze. Met een basismutsje en een leuke sjaal kom je een heel eind! Kijk eens op de pagina ‘stylingtips’ voor handige adviezen.

Je muts op maat gemaakt

Doordat onze mutsjes elastisch, zijn ze erg rekbaar en passen ze bijna iedereen. Denk je dat je toch een maat groter of kleiner nodig hebt? Dat is geen probleem. Doordat wij de mutsjes zelf maken, kunnen we deze aanpassen naar jouw wensen. Als je ons de omtrek van je hoofd doorgeeft, maken wij je mutsje op maat. Op de website laten we zien hoe je het beste je hoofdomtrek kunt opmeten.

Laat het los

Wij horen regelmatig van mensen dat ze denken dat een hoed, muts of pet hen niet staat. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Een mutsje of hoed staat iedereen. Vaak is het gewoon een kwestie van wennen. Door te experimenteren zul je erachter komen hoe je het juiste mutsje het beste kunt combineren met je outfits. Het gaat erom dat jij je comfortabel voelt. Wij kunnen je hier altijd over adviseren. Neem gerust contact op!

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1539 reviews.

Pin It on Pinterest

Share This