fbpx
wikkelmutsen

Wanneer je door chemotherapie gaat, of wanneer je met een andere reden je haar verliest, dan wordt je blootgesteld aan een heleboel factoren. Zowel mentaal als fysiek. Vrouwen verliezen met hun haar ook een stukje van hun ‘oude’ ik. Dan kan een haarwerk helpen, maar niet elke vrouw heeft hier behoefte aan door bijvoorbeeld de prijs, het uiterlijk of het gevoel. In zo’n geval kan een wikkelmutsje de uitkomst zijn.

Wat is er mogelijk?

Er zijn verschillende soorten stijlen wikkelmutsjes en nóg meer draagmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende printjes: van luipaardpatroontjes tot bloemetjes of stipjes. Wil je liever wat rustigers, dan hebben we ook effen tonen. Anders dan normale chemomutsjes, hebben wikkelmutsjes lange linten die je kunt knopen op oneindig veel verschillende manieren. Benieuwd wat er allemaal kan? Kijk dan eens bij onze styling tips.

Tips voor stijlen

Alles gaat om evenwicht. Net zo goed als met haar, kun je het beste voor een kleur kiezen die past bij je uiterlijk, huidskleur en vorm hoofd. Wil je dat je hoofd kleiner lijkt, dan werken kleine, ‘discrete’ prints heel goed. Heb je juist een mager of klein hoofd, dan kun je heel goed helemaal uitpakken met drukke motieven en ‘grotere’ prints. Ook waar je de muts op je hoofd draagt is hierbij belangrijk. Probeer het mutsje zeker niet over de wenkbrauwen te trekken, maar trek hem ook niet te ver naar achter. Dit werkt vaak niet flatterend. Het beste is om hem een paar centimeter boven de wenkbrauwen te plaatsen, en laat de onderkant van de oren hierbij vrij. Zo kun je die gave oorbellen ook direct laten zien!

Tips voor kleuren

Je hebt er vast al wel een beetje feeling voor: welke kleuren voor jou werken, en welke je beter links kan laten leggen. Heb je je hier nog niet in verdiept, waag je er eens aan! Er gaat een wereld voor je open. Door kleuren te vinden die passen bij jouw huid en ogen zul je zien dat je gezicht er helemaal uitspringt.

Comfort

Doordat we bij Belle Bonnet mutsjes maken met onzichtbare naden, voorkomen we jeuk of discomfort. Door de rekbare stof zal het mutsje de hele dag comfortabel blijven en niet gaan knellen!

De waardering van www.bellebonnet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1539 reviews.

Pin It on Pinterest

Share This