Headscarf – Tropical

38.95

Headscarf – Tropical

38.95

De groene basis voor deze mooie grote bloemen flatteert elk gelaat. Zeker wanneer je wat bleker bent door de chemobehandelingen. Draag deze ook eens een mooie zonnehoed, succes gegarandeerd.

Categorie:

Flinterdun en vederlicht hoofddoekje voor als je te maken krijgt met haarverlies door alopecia of chemo. Speciaal voor de warme dagen of als je last hebt van warmte aanvallen (opvliegers) die kunnen ontstaan na behandelingen. Deze mutsjes met een lichte stretch, kun je laag in de nek knopen of strikken. Eénmaal geknoopt, kun je het mutsje ook zó op- en afzetten. Lekker makkelijk wanneer je te moe bent, gewoon even geen zin hebt in gedoe, maar er toch mooi en stijlvol uit wilt zien. Ook zijn ze bij uitstek geschikt om te dragen onder je strohoed. Kijk ook eens bij stylingtips voor nog meer ideëen!

De chemo hoofddoekjes hebben geen storende naadjes, stiksels en labeltjes aan de binnenkant die de gevoelige hoofdhuid kunnen irriteren. Ze zijn er in één maat die geschikt is voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59.

Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Materiaal; 95% viscose 5% elastan

Wasvoorschrift: wassen op 30 graden. Liever niet in de wasdroger.