Dark Chocolate

38.95

Dark Chocolate

38.95

Donker bruin is een kleur die past bij vrijwel elke outfit. Het is een warme, chique en tegelijkertijd stoere kleur en iets minder hard als zwart. Mooi bij denim, elegant bij beige, stylish bij alle natuurtinten. Zeker weten dat jij iets in je garderobe hebt waar dit chemo wikkelmutsje  bij zal passen!

 

Deze voorgevormde chemosjaal heeft het comfort van een mutsje en de elegantie van een sjaal. Met de aan het mutsje vastgestikte linten, kun je naar hartelust wikkelen, strikken of knopen voor een fashionable look. Creëer lekker veel volume bovenop, laag in de nek of van opzij en combineer naar hartelust voor de stijl die bij jou past en waarbij jij je het fijnste voelt!

Lijkt het wikkelen je lastig? Kijk dan eens naar onze instructiefilmpjes onder Styling tips Je zult merken dat het heel eenvoudig is!

De wikkelmutsjes hebben geen schurende naden, elastieken en labeltjes aan de binnenkant en bedekken de natuurlijke haargrens.

Ze hebben één maat en zijn geschikt voor elke gemiddelde hoofdmaat van 53/59 cm. Twijfel je over je hoofdmaat? Kijk dan eens bij Hoofdmaat meten voor tips bij het opmeten van je hoofd.

Je mag je mutsje wassen op 30 graden maar stop hem liever niet in de droger.

Materiaal;  100% viscose tricot